Kompassi Cup

Lähtölistat löydät linkin takaa

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan!

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan!

Mynämäen Suunnistajat -52  järjestää Varsinais-Suomen lasten ja nuorten suunnistuksen Kompassi cup:n  osakilpailun Maskussa Rivieran maastossa keskiviikkona 3.5.2023

 

Tämä Kompassikisa toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita.

 

Sarjat:

Kilpasarjat (lisenssi pakollinen)

H/D Pronssi: 8 v ja alle RR-rata (Erittäin helpot radat) 

 H/D Pronssi: 10 -v. ja alle, RR-rata (Erittäin helpot radat)

 H/D Pronssi: 10 -v. ja alle, suora rata (Erittäin helpot radat)

 H/D Hopea: 11-12 -v. TR-rata (Helpot radat)

 H/D Hopea: 11-12 -v. suora rata (Helpot radat) 

H/D Kultainen: 13-14 -v. suora rata (Erilaisia reitinvalintoja eritasoisille suunnistajille) ForFun-sarjaan voit osallistua ilman lisenssiä saattajan tai kaverin kanssa vapailla lähtöajoilla. Sarjat RRS, TRS, 12S ja 14S. Ilmottautuminen IRMA:ssa tai tapahtumapaikalla infossa. 

  • RR= rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.
  • TR= tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle. 

 

Ilmoittautuminen: 

Kompassitapahtumaan osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on voimassa oleva kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan IRMA-palvelun kautta. Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään 30.04.2023 kello 24.00 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen ei mahdollista paikan päällä.

 

Osanottomaksut: 

Kilpailun osanottomaksu on 10€ /hlö.  ForFun-sarjat 5 €. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä IRMA- palvelussa tai infossa käteisellä tai kortilla. 

 

Leimaustapa: 

Käytössä on emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin hinta 4 €, (maksu ja nouto infosta). Vuokrakortteja on kuitenkin vain rajallinen määrä. Kadonneesta Vuokra emitistä peritään 70 €. Mikäli lainaat oman seurasi tai jonkun muun emit-korttia kilpailuun, niin ilmoitathan kortin numeron ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostilla elinat.heinonen@gmail.com

 

 Lähtö:

Ensimmäinen lähtö klo. 18.00 alkaen. Lähtöpaikka kilpailukeskuksen läheisyydessä.

 

Kilpailuohje: 

Lopullinen kilpailuohje julkaistaan Mynämäen Suunnistajien kotisivuilla www.ms-52.net Kartta: 

Suunnistuskartta 1:7500, Päivitetty 04/2023, tuloste, koko A4/A5. Kartta on muovisuojuksessa.

 

Opastus ja paikoitus:

Kilpailukeskus sijaitsee Rivieran kuntoradalla. Ruskontie 43, Masku. Paikoitus kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opastus vt 8 Humikkalan rampilta. Kilpailukeskuksessa on info ja puffetti. Toimihenkilöt: 

Kilpailunjohtaja: Reima Rantanen

Ratamestari Mikko Määttä

Valvoja Heikki Andersson Tervetuloa!

Mynämäen Suunnistajat -52

Tervetuloa!

Mynämäen Suunnistajat -52