Jäsenille

Jäsenmaksu

MS-52 ry on ottanut käyttöön SuomiSportin jäsenrekisteriohjelman. Johtokunta on päätynyt Suomen Olympiakomitean ylläpitämän SuomiSport – palvelun käyttöön. Jatkossa jäsenmaksut maksetaan suoraan SuomiSport palvelun kautta. Myös kilpailulisenssit hankitaan SuomiSport-palvelusta. Suomisport Seurapalvelua käytettäessä seura toimii tietosuoja- ja yhdistyslain mukaan.

Ohjeita SuomiSportiin kirjautumisesta löydät täältä.

Huom! Jokaiselle jäsenmaksulle on oma linkkinsä alla. Tarkempaa tietoa jäsenmaksuista saat tarvittaessa jäsenrekisteristerin ylläpitäjältä, Heikki Andersson.

 

Vuoden 2024 jäsenmaksu

Jäsenmaksujen osuus seuran tuloista korostuu, koska kuntien seuratoiminnan tukeen kohdistuu kovia säästöpaineita. Myös tulevan Jukolan rakentaminen vaatii kassarahoitusta.

Huom! Vuoden 2023 jäsenmaksuja on vielä maksamatta. Käy tarkistamassa, että oma maksusi on maksettu.

Jäsenmaksut

Kilpailijajäsen

130 €
sisältää seuran harjoitukset, Mynärastit, Satarastit ja kilpailut

Suunnistuskoulu

100 €
Sisältää kaikki kisojen osanottomaksut, Mynärastit, Satarastit, kilpailulisenssin, MS Parman suunnistuskoulun, seuravalmennus ym. seuratoiminta. Suunnistuskoulun hintaan kuuluu myös MS-52 jäsenmaksu ja se laskutetaan erikseen suunnnistuskoulun kautta.

Harrastajajäsen

70 €
Sisältää seuran harjoitukset ja Mynärastit

Kannattajajäsen

40 €

Lapset
ei suunnistuskoululaiset (alle 15 v)

50 % harrastajajäsenmaksusta

Aktiivinen juniori (alle 15v) kilpailijajäsen

50 % kilpailijajäsenmaksusta

Kilpailumaksut eivät sisälly harrastaja- ja kannattajajäsenmaksuihin. Mikäli maksat harrastaja- tai kannattajajäsenmaksun, kilpailumaksut tulevat itselle maksettaviksi.

Mynärastien osallistumismaksu 7 €. Maksua ei peritä MS-52:n ja Liedon Parman suunnistusjaoston kilpailija- tai harrastajajäseniltä. Huom! Vain kilpailijajäsenet voivat osallistua Satarasteille maksutta.

Jäsenrekisteri

Jäsenrekisterin tietojen päivitys

Jos et ole kirjautunut uuteen jäsenrekisteriin voit siirtymäaikana  lähettää osoitemuutokset ym. sähköpostilla:          andersson.heikki@gmail.com. / Heikki Andersson.

Voit maksaa jäsenmaksun myös suoraan seuran tilille.

Voit edelleen maksaa jäsenmaksun perinteisesti suoraan seuran tilille. Tällöin maksetut jäsenmaksut poimitaan käsin ja jäsentiedot  päivitetään jäsenrekisteriin manuaalisesti.

Voit maksaa jäsenmaksun tilille:

FI65 5280 0050 3384 25

Muista lisätä tieto mikä jäsenmaksuvaihtoehdoista on kyseessä ja jos maksat jonkun puolesta, myös jäsenen nimi.