Kompassi Cup 3.5.2023

Kilpailukutsu

Mynämäen Suunnistajat -52 järjestää Varsinais-Suomen lasten ja nuorten suunnistuksen Kompassi Cup:n osakilpailun osakilpailun Maskussa Rivieran maastossa keskiviikkona 3.5.2023

Tämä Kompassikisa toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita.

Sarjat:

Kilpasarjat (lisenssi pakollinen)

H/D Pronssi: 8 v ja alle RR-rata (Erittäin helpot radat) 

 H/D Pronssi: 10 -v. ja alle, RR-rata (Erittäin helpot radat)

 H/D Pronssi: 10 -v. ja alle, suora rata (Erittäin helpot radat)

 H/D Hopea: 11-12 -v. TR-rata (Helpot radat)

 H/D Hopea: 11-12 -v. suora rata (Helpot radat) 

H/D Kultainen: 13-14 -v. suora rata (Erilaisia reitinvalintoja eritasoisille suunnistajille) 

ForFun-sarjaan voit osallistua ilman lisenssiä saattajan tai kaverin kanssa vapailla lähtöajoilla. Sarjat RRS, TRS, 12S ja 14S. Ilmottautuminen IRMA:ssa tai tapahtumapaikalla infossa.

• RR= rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.
• TR= tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Ilmoittautuminen:
Kompassitapahtumaan osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on voimassa oleva kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan IRMA-palvelun kautta. Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään 30.4.2023 kello 24.00 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen ei mahdollista paikan päällä.

Osanottomaksut:
Kilpailun osanottomaksu on 10€ /hlö. ForFun-sarjat 5 €. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä IRMA- palvelussa tai infossa käteisellä tai kortilla.

Leimaustapa:
Käytössä on emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin hinta 4 €, (maksu ja nouto infosta). Vuokrakortteja on kuitenkin vain rajallinen määrä. Kadonneesta Vuokra emitistä peritään 70 €. Mikäli lainaat oman seurasi tai jonkun muun emit-korttia kilpailuun, niin ilmoitathan kortin numeron ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostilla elinat.heinonen@gmail.com

Lähtö:
Ensimmäinen lähtö klo. 18.00 alkaen. Lähtöpaikka kilpailukeskuksen läheisyydessä.

Kilpailuohje:
Lopullinen kilpailuohje julkaistaan Mynämäen Suunnistajien kotisivuilla www.ms-52.net

Kartta:
Suunnistuskartta 1:7500, Päivitetty 04/2023, tuloste, koko A4/A5. Kartta on muovisuojuksessa.

Opastus ja paikoitus:
Kilpailukeskus sijaitsee Rivieran kuntoradalla. Ruskontie 43, Masku. Paikoitus kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Opastus vt 8 Humikkalan rampilta. Kilpailukeskuksessa on info ja puffetti. Kilpailukeskuksessa on info ja WC.

Toimihenkilöt:
Kilpailunjohtaja: Reima Rantanen
Ratamestari Mikko Määttä
Valvoja Heikki Andersson

Tervetuloa!

Mynämäen Suunnistajat -52