Liity jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi seuraamme!

Mynämäen Suunnistajat – 52 on suunnistuksen erikoisseura Mynämäellä, vain kolmen kymmenen kilometrin päässä Turusta. Seura järjestää toimintaa kuntoilijoille sekä yhdessä edustusseura MS Parman kanssa myös lapsille ja nuorille sekä edustusurheilijoille.

 

Jäsenmaksut löydät alempaa.

Vuoden 2022 jäsenmaksu

Ms-52 ry ottaa käyttöönsä uuden jäsenrekisteriohjelman kevään 2022 aikana. Johtokunta on päätynyt Suomen Olympiakomitean ylläpitämän SuomiSport – palvelun käyttöön. Jatkossa jäsenmaksut maksetaan SuomiSport palvelun kautta, alla suorat linkit jokaisen jäsenluokan mukaisesti. Myös kilpailulisenssit hankitaan SuomiSport-palvelusta. Suomisport Seurapalvelua käytettäessä seura toimii tietosuoja- ja yhdistyslain mukaan.

Siirtymäaikana (2021) voit maksaa jäsenmaksun myös perinteisesti tilisiirrolla.

Jäsenmaksut

Kilpailijajäsen

130 €
sisältää seuran harjoitukset, Mynärastit, Satarastit ja kilpailut
Linkki jäsenmaksuun Suomisportissa:

Suunnistuskoulu

100 €
Sisältää kaikki kisojen osanottomaksut, Mynärastit, Satarastit, kilpailulisenssin, MS Parman suunnistuskoulun, seuravalmennus ym. seuratoiminta.

Harrastajajäsen

70 €
Sisältää seuran harjoitukset ja Mynärastit

Kannattajajäsen

40 €

Lapset
ei suunnistuskoululaiset alle 15 v

50 % harrastajajäsenmaksusta

Kilpailumaksut eivät sisälly harrastaja- ja kannattajajäsenmaksuihin. Mikäli maksat harrastaja- tai kannattajajäsenmaksun, kilpailumaksut tulevat itselle maksettaviksi.

Mynärastien osallistumismaksu 7 €. Maksua ei peritä MS-52:n ja Liedon Parman suunnistusjaoston kilpailija- tai harrastajajäseniltä. Huom! Vain kilpailijajäsenet voivat osallistua Satarasteille maksutta.

Smartumilla maksaminen

Voit maksaa jäsenmaksusi Smartumin liikuntaetukorteilla/seteleillä. Muista että kortit ovat henkilökohtaisia etuja eikä niillä voi maksaa perheenjäsenten maksuja.

Smartum-verkkopalvelu

Etsi Ms-52 ry. Smartumin käyttökohdehausta. Voit maksaa Smartum Saldolla verkkomaksun, verkkomaksukuvakkeesta. Kohdassa Verkkomaksutuotteet on verkkomaksun suorittamiskohta, josta valitaan ”avoin maksu”.

Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi. Lähetä tosite maksusta rekisterinhoitajalle. Ilmoita samassa sähköpostissa mitä maksu koskee.

Smartum App

Etsi Ms-52 ry. Smartumin käyttökohdehausta.ousu ry.  Syötä summa ja maksa.

Lähetä sähköpostiisi tullut kuitti rekisterinhoitajalle ja kerro mitä se koskee.

Jäsenrekisteri

Jäsenrekisterin tietojen päivitys

Jos et ole kirjautunut uuteen jäsenrekisteriin voit siirtymäaikana (2021) lähettää osoitemuutokset yms. sähköpostilla:          vesa.matti.eura@gmail.com. Tekstiviestinä: 044 254 3838 tai osoitteeseen Vesa-Matti Eura, Hakolantie 2, 21270 Nousiainen